home home > budo > kobudo

Welkom op de Ryukyu kobudo bladzijden van Kobudo Venlo

demo Arcen, Holland Koi Show '08demo Holland Koi Show

Hier ben je op de bladzijden die speciaal bedoeld zijn voor mijn kobudo leerlingen. Voor andere bezoekers: iedereen is natuurlijk van harte welkom maar ik kan me voorstellen dat niet alles gelijk duidelijk is, zelfs niet als je al een vechtsport achtergrond hebt. Dat is ook niet het doel van dit gedeelte: dit is voor de shinzou dojo yugen budo ryukyu kobudoka.

line break

kobudo tanbo jutsuIedereen traint natuurlijk om zich te bekwamen in de kunst. En niet voor een volgend kleurtje. Maar concrete doelen op je weg, mijlpalen, helpen je je weg af te leggen. Hier een overzicht van de mijlpalen: de exameneisen van kobudo in Venlo.

Verder: meer informatie over een paar van de wapens waar we mee trainen:
  bo,
  tonfa,
  sai en
  kama.

Om op de hoogte te blijven van de volgende centrale training, de inhoud van de vorige en nog een aantal artikelen om je budo te verdiepen, hier de nieuwsbrieven van Yugen Budo kobudo.

Wat techniek: de renzoku kumite, (sai vs bo, PDF bestand) Geen examenstof in het Yugen Budo kobudo, wel leuk om te trainen.

 

Ga verder naar:
Exameneisen kobudo - Kobudo wapens: bo - Kobudo wapens: tonfa - Kobudo wapens: sai - Kobudo wapens: kama - Nieuwsbrieven - Renzoku kumite [PDF]


Laatste update van deze pagina: