Hier dan het eerste stukje op het Kobudo Venlo blog. Waarom een blog? Hier wil ik stukjes schrijven die nieuwswaarde hebben (en dus ook verouderen). En stukjes die ik niet zo makkelijk in de structuur van de site kwijt kan. Achtergrondinformatie voor mijn leerlingen.

KobudoVenlo.nl ging september 2005 van start. Eerst met Microsoft Frontpage, daarna een hele tijd met handmatig code schrijven (HTML en CSS) maar nu overgestapt naar WordPress. Betekent ook dat een aantal stukjes en berichten uit het verleden hier her-gepubliceerd gaan worden, zodat ze in ieder geval ook in de toekomst nog terug te vinden zijn.

Ik hoop dat het lezen van KobudoVenlo.nl je wat brengt. Nieuwe informatie, een nieuwe sport, een glimlach.

Veel plezier,

Matthijs van der Zanden
Kobudo Venlo

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *