Vanaf nu zijn we van dag gewisseld: eerst trainden we op de maandagavond van 19:30 tot 21:30 in de dojo van Egerbos, maar dat hebben we nu verzet. Zelfde tijd, maar op de donderdagavond.

Dit paste beter in ons eigen schema. Ook handig: er zijn drie karatescholen in Venlo. Twee trainen op maandag en woensdag, wij trainden op de maandag. Nu bieden we een alternatief voor mensen die liever op donderdag aan het werk gaan.

groepsfoto zwarte banders, stage Kazutake Otsuka – 2014

Wil je een keer mee komen trainen, dan ben je van harte welkom. Leden van Kobudo Venlo die al Katori of kobudo doen en een keer willen uitproberen: zet een bericht op de Kobudo Venlo groepsapp. Voor mensen die nog geen lid zijn: je mag altijd langskomen, liefst ook even een bericht via het contactformulier onderaan de Contact pagina

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *