Yugen Budo Kobudo groeit!
Twee van mijn oude leerlingen, Menno en Bram, zijn nu samen begonnen met lesgeven in Venray. Behalve trots, ben ik ook blij. Trainen met gelijkgezinden motiveert. En meer dojo betekent dat meer mensen makkelijk binnen kunnen lopen.

Ook één van de leerlingen van de Ogami dojo in Arnhem is nu begonnen. In Nijmegen. Ik denk dat we nu met recht kunnen spreken van een “Budo Belt”: een lijn van Yugen Budo kobudo dojo’s die loopt van Apeldoorn tot Venlo!


Ouwe traditie binnen onze dojo’s is dat leden van de ene dojo altijd zó bij een andere Yugen Budo dojo kunnen binnenlopen en meetrainen. Ondertussen betekent dat ook dat je, als je zou willen, op bijna iedere dag van de week kunt trainen!

  • Dinsdagavond in Venlo
  • Woensdagavond in Venray
  • Vrijdagavond in Arnhem
  • Zaterdagmiddag in Huissen of Kleve
  • Zondagmiddag in Nijmegen

Trouwens, iedereen is welkom om zomaar een keer binnen te lopen. In alle Yugen Budo kobudo dojo’s kan iedereen, zonder verdere verplichtingen, ’s meetrainen om te kijken wat kobudo trainen nou echt is.

Voor meer informatie over de dojo in Venray, kijk op KobudoVenray.nl
Voor meer informatie over de dojo in Nijmegen, kijk op Migaku.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *