wapenrek

Sinds afgelopen dinsdag, 29 maart, hebben we een wapenrek hangen in het opberghok van onze dojo aan de Albert Cuypstraat.

Gemeente Venlo was vlot met het geven van toestemming voor deze toevoeging. En na voorbereidend werk van mij (62 spijkers!) werd het tijdens de training vlot opgehangen door Bert en Jo – dank daarvoor!

Onze dojo is al in bezit van twee speren voor de sojutsu kajo. Die zijn gemaakt en geschonken door Bert. Daarnaast hebben we twee naginata gemaakt door Erwin voor algemeen gebruik. Ook heb ik er een aantal extra bo uit mijn eigen verzameling bij gehangen, zodat we altijd genoeg voorhanden hebben.

Het rek heeft 31 plekken, dus iedere lid wat het vervoer van lange wapens lastig vindt, kan het wapen nu netjes en achter slot & grendel achterlaten in de dojo. Natuurlijk heb je dan wel nog een tweede exemplaar thuis, om daar mee te trainen, toch?

M vd Zanden
wapenrek

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *